Kleinschalige nieuwbouw

Als uw wens niet te realiseren is in het bestaande vastgoed helpen wij u met maatwerkvragen op het gebied van uitbreiding of kleinschalige nieuwbouw. Wij kunnen u de beste service bieden als wij samen met u vroegtijdig over het project meedenken. Dat begint vaak al met het zorgvuldig analyseren van uw vraag, uitgangspunten en verwachtingen omtrent het toekomstige resultaat. 

Uw onderwijsinstelling krijgt meer aanmeldingen dan u scholieren kunt huisvesten? Dan breiden wij voor u uit met een of meerdere nieuwe lokalen. U wilt de bewoners van uw zorginstelling meer service kunnen bieden maar het ontbreekt u aan de daarvoor benodigde ruimte? Wij realiseren een nieuwe aanbouw die naadloos aansluit bij uw bestaande bouw. Onze focus ligt op de segmenten Kantoren, Onderwijs- en Zorginstellingen en Industrie, oftewel Werken, Leren, Zorgen en Produceren. Hier zijn wij sterk in. Elk segment kent zijn eigen ontwikkelingen en aanpak.

Giesbers Ontwikkelen en Bouwen verwijst projecten die qua omvang beter passen bij Giesbers Servicebouw door naar ons. Omgekeerd doen wij hetzelfde. Dat is het voordeel van ons bedrijf: klein als het kan, groot als het nodig is.