Over ons

Ervaren professionals, een vast team. Gewoon goed in doen.

De wereld om ons heen verandert continu. Dit heeft ook gevolgen voor uw bedrijfsvoering. Uw vastgoed is hierin faciliterend en zal moeten meebewegen. Leidend daarbij is uw primaire proces op het gebied van Werken, Leren, Zorgen of Produceren. Wij zien het als onze taak om bedrijven en organisaties hiervan bewust te maken en hen te stimuleren de daarvoor benodigde aanpassingen te realiseren.

Persoonlijk en dichtbij

Wij vinden het persoonlijke aspect heel belangrijk  en zullen ons altijd blijven realiseren dat we te gast bij u zijn. Veel van onze werkzaamheden vinden immers plaats terwijl uw pand (gedeeltelijk) in gebruik blijft. Dit vraagt om een team dat op elkaar ingespeeld is en respectvol met uw omgeving omgaat. Niet alleen het uitvoeringsproces moet goed verlopen, de communicatie voorafgaand aan en tijdens de uitvoering is minstens zo belangrijk. Evenals de begeleiding van de gebruikers tot en met ingebruikname. Ook na oplevering nemen wij onze verantwoordelijkheid en staan wij indien nodig voor u klaar.

Klein als het kan, groot als het nodig is

Giesbers Servicebouw is gevestigd in Wijchen en met name actief in de regio Arnhem en Nijmegen. Waar nodig werken wij nauw samen met andere bedrijven binnen GiesbersGroep waaronder Giesbers Ontwikkelen en Bouwen uit Wijchen. Wij zijn complementair aan elkaar en maken gebruik van elkaars diensten en expertise. Daarmee kunnen we, als projecten daarom vragen, opschalen van 20 naar 200 medewerkers.