Renovatie

Waardevolle gebouwen behouden en hun levensduur verlengen. En ze tevens laten winnen aan functionaliteit en waarde waardoor ze perfect zijn afgestemd op de hedendaagse én toekomstige eisen van u en gebruikers.

Wanneer kiezen voor renoveren

Bij renovatie gaat het om het deels vernieuwen van bestaande gebouwen. Want nieuwbouw of verhuizen naar een andere locatie is niet altijd nodig. Vooral niet als u eigenlijk niet weg wilt waar u zit, maar er wel aanpassingen aan uw gebouw gedaan moeten worden. Tijdens een renovatie optimaliseren wij uw gebouw en passen wij het aan aan uw veranderde wensen. Bijvoorbeeld door het vervangen van kozijnen of wanden, maar ook het isoleren van het dak of de gedeeltelijke sloop en verbouw van uw pand behoort tot de mogelijkheden. Vaak is een renovatie goedkoper dan verhuizen. Dat kan een andere reden zijn waarom u kiest voor renovatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van renovatie van uw vastgoed? Neem dan contact met ons op.

 

Klein als het kan, groot als het nodig is

Voor de renovatie van grootschalige projecten, zoals de renovatie van het Erasmusgebouw van de Radboud Universiteit, verwijzen wij u graag door naar de Renovatie- en Transformatietak van Giesbers Ontwikkelen en Bouwen. Zij zijn hier optimaal voor ingericht. Giesbers Servicebouw en Giesbers Ontwikkelen en Bouwen zijn complementair aan elkaar en maken gebruik van elkaars diensten en expertise. Klein als het kan, groot als het nodig is.